Billedserier

Sponsorer


Hovedsponsor
  
Johannes Andersen Transport ApS tilbyder kørsel i hele Danmark, og de har specialiseret sig i flere felter inden for færdsel og transport. Udover kørsel i hele Danmark tilbyder Johannes Andersen Transport også kørsel til messer i ind og udland, køle-/frysetransport, lagerhotel mm.
Din TeknikPartner
HF tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrielle virksomheder og kunder inden for infrastruktur på kraft, tele- og vindmarkedet. Det er HF's vision at være vores kunders foretrukne TeknikPartner inden for vores specialer, og vi skal således være et værdiskabende led mellem vores kunder og leverandører.
Grand sponsor
   

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og de sælger deres produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere.

 

Hos Alvac har de gennem tiden udviklet løfteudstyr til kunder over hele verden. Fælles for dem alle er, at de er udviklet til at løse præcis den enkelte kundes behov. Med løfteudstyr fra Alvac A/S optimeres produktionen og skåner samtidigt medarbejderne for tunge og gentagne løft.

Nedbrydningsvirksomhed, der er meget baseret på handel med genbrugsmaterialer og overskudsmaterialer, samt nedbrydning af huse og ejendomme.

ENTREPRENØR SØREN KNUDSEN A/S ER SPECIALISERET I KABEL – OG LEDNINGSARBEJDE

Firmaet kan medvirke i alle dele af et projekt, lige fra planlægning til emnet tages i brug.
Planlægning – gennemforhandling af tracé – etablering af ledningen ved forskellige metoder
– og afsluttende dokumentation.

Søren Knudsen A/S har egen boreafdeling med bl. a. boremaskiner til styret boring
– maskiner til rørcrackning – bursting mm.

Preben Poulsen Murer & Entreprenørfirma ApS udfører total, hoved- og fagentrepriser indenfor alt privat- & erhvervsbyggeri i hele landet.

Overvejer du en ferie i Danmark? Så lej dit sommerhus online her hos Esmark. Med vores sommerhusudlejning tilbyder vi et stort udvalg af skønne sommerhuse i den danske natur langs Vesterhavet.Har du brug for rådgivning i forhold til at leje dit næste sommerhus? Vores mangeårige erfaring med sommerhusudlejning og vores lokale tilstedeværelser gør, at vi kender vores sommerhuse rigtig godt, og vi tilbyder hellere end gerne vores hjælp, når du skal søge efter det helt rigtige sommerhus til den næste ferie: Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få tilsendt et par forslag til mulige sommerhuse til dit ophold på den danske vestkyst.
DFI-Gruppen A/S er et landsdækkende ventilationsfirma med base i Vestjylland
Vi er specialister i at sikre ren luft og har mange års erfaring i projektering, levering og montering af effektive ventilations- løsninger, energirigtig og behovsreguleret ventilation og varmegenvinding til mange forskellige brancher, såsom træ, metal, elektronik, tobak, fødevare, plastindustri, undervogns- centre autoværksteder og kontorbygninger mm. www.dfi-gruppen.dk

LYNDDAHL er én af Nordeuropas største, mest kendte og anerkendte producenter af ekstruderede slanger og profiler til alle formål. LYNDDAHL udvikler, designer, ekstruderer og leverer løsninger, der indfrier kundespecifikke ønsker, behov og krav. LYNDDAHL leverer viden, erfaring, ressourcer og metoder, der sikrer den rigtige løsning, med fokus på høj kvalitet og sikkerhed.

Guld sponsor

    

CeramicSpeed fra Holstebro er en af verdens førende producenter af keramiske kuglelejer til cykler, industrien og andre sportsgrene. De foretrækkes af en lang række af verdens bedste sportsudøvere.

JØRGEN HOLM EJENDOMME FANØ - ESBJERG
Kastrup Vinduet er én af Danmarks hurtigst voksende producenter af vinduer og døre. Vi producerer vinduer, døre og skydedøre i et bredt materialesortiment og i en høj kvalitet – vores produkter er 100% Made in Denmark. Link
Tømrerfirmaet Dan Kjærgaard Jensen her går tingene aldrig hurtigere, end hvad kvaliteten kan holde til, og aftalerne bliver tilpasset jeres hverdagsrutiner. Jeg vil glæde mig til at høre om jeres næste byggeprojekt! Link
Sjørup Traktor er kendt for at havde landet største reservedelslager inden for traktor og maskiner. Sjørup Traktor sælger og opkøber maskiner og traktor på worldvide plan. Læs mere på www.sjoerup.dk/
MTJ Industriservice A/S assisterer entreprenører og håndværkerindustrien med faglærte folk. Du kan leje mandskab som både enkelte medarbejdere eller hele velfungerende sjak-teams.
 
Borbjerg Sparekasse er en lokal bank beliggende i Borbjerg, der som en vigtig profil af banken ønsker at have en tæt tilknytning til lokalområdet. Borbjerg Sparekasse er to år i træk kåret til Danmarks sikreste bank.

Krøyer Pedersen yder økonomisk sparring af enhver art til et bredt udsnit af midt- og vestjyske virksomheder i alle størrelser. 


Wiley X har de sidste 30 år været førende i beskyttelsesbriller til både sport, fritid og arbejde.
 

Byens Blikkenslager beskæftiger sig med alt inden for VVS og blikkenslagerbranchen - dermed service, renovering og nybyggeri mm. De sætter altid kvaliteten af deres arbejde højest og sørger for, at alle kunder bliver serviceret med den bedste betjening til den aftalte tid.

Lokal og solid autoværksted i Herrup tlf. 97452200
 

JB Germanoil holder til i Wittenburg ved HamborgJB Germanoil leverer olieprodukter til over 35 forskellige lande over hele verden og har et stort udvalg af produkter.
Se mere på www.jb-germanoil.de

 

Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje.

Dankemi A/S er producent af en lang række kemiske produkter til automobil- og industrisektoren. De producerer og forhandler sprinklervæske, kølervæske,affedtning og bilplejemidler.

Et af Danmarks bedste konsulenthuse, når du skal have hjælp til at nå next level.

Team sponsor
  

Med en solid mangeårig erfaring fra branchen kan Struer Undervognscenter byde dig velkommen til et topmoderne undervognscenter.
De kan tilbyde din bil den bedste undervognsbehandling, som er på markedet.

Vejle Nikkel og Chrom APS er kendt for deres speciale og kvalitet inden for Nikkel og Chrom. De leverer både til industrien og til dig som har en lille opgave, ingen opgaver er for store eller små.
 

Udover tuning og service af speedwaymotorer for mange speeedwaykørere har BAR-Engineering import og salg af GM-motorer samt andre produkter. Firmaet har rettighederne til produktionen af KWP-svinghhjul og krumtapsøler, samt KWP`s CNC-styrede maskiner.

 

SpeedProducts sælger alt inden for reservedele og beskyttelse til speedway sporten, Speedproduct producerer selv mange af deres reservedele. Kontaktperson Rafal Lewicki +48 501 005 014

OJ Autolak har flere års erfaring med styling og lakering af busser, lastbiler og varevogne.

Produkter til speedway, moto cross og cykling.
 

DIN TØJMAND i Vinderup byder dig velkommen til et bredt udvalg i herre-, drenge- og ungt tøj, samt sport, idet der også er medlem af SPORTIGAN kæden.

Basistryk er et moderne trykkeri, hvor du altid kan forvente hjælp og rådgivning, god kvalitet, fornuftige priser og levering til tiden.

Bergmann Skilte er et skiltefirma, der bygger på devicen om, at kvalitet ikke behøver at koste mere.

MCB er et landsdækkende webbureau med hovedsæde i Holstebro og afdelinger i København, Århus og Hanoi. MCB udvikler nogle af Danmarks bedste webløsninger inden for hjemmesider og webshops.

 

QNT er førende inden for energi produkter world wide..... WE MAKE CHAMPIONS!
Bjarne Pedersen Motorsport  |     |       |     |   bjarne@pedersenracing.com