Billedserier
Hent Adobe Flash player
Oprykning med Lublin

Sponsorer


Hovedsponsor
  

Hans Følsgaard A/S dækker industriens tekniske løsningsbehov inden for elektronik, EL-teknik, kraftteknik, kabler, automation og telecom.

 

 

 

Transportselskab i England med mange forskellige moderne busser med air condition. De er specialiseret i mange forskellige transportmuligheder. Bl.a. længere ture, lufthanstransport og privatkørsel.
 
 
 
 
Sydenglands største leverandør af nye og istandsatte paller.
 
   
   
   
  
   
   
    
     
 
 
 
 
 
 
 
 
Grand sponsor
   
   

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og de sælger deres produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere.


  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

Johannes Andersen Transport ApS tilbyder kørsel i hele Danmark, og de har specialiseret sig i flere felter inden for færdsel og transport. Udover kørsel i hele Danmark tilbyder Johannes Andersen Transport også kørsel til messer i ind og udland, køle-/frysetransport, lagerhotel mm.
 
 
 
 
 

Nedbrydningsvirksomhed, der er meget baseret på handel med genbrugsmaterialer og overskudsmaterialer, samt nedbrydning af huse og ejendomme.

   

 
    
 
 
 

Guld sponsor

    

CeramicSpeed fra Holstebro er en af verdens førende producenter af keramiske kuglelejer til cykler, industrien og andre sportsgrene. De foretrækkes af en lang række af verdens bedste sportsudøvere.

 
 

Preben Poulsen Murer & Entreprenørfirma ApS udfører total, hoved- og fagentrepriser indenfor alt privat- & erhvervsbyggeri i hele landet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søren Knudsen A/S er specialiseret i kabel- og ledningsarbejde. Firmaet kan medvirke i alle dele af et projekt, lige fra planlægning til emnet tages i brug. Læs mere på www.skent.dk/

 

 

  


Sjørup Traktor er kendt for at havde landet største reservedelslager inden for traktor og maskiner. Sjørup Traktor sælger og opkøber maskiner og traktor på worldvide plan. Læs mere på www.sjoerup.dk/
 
 
 
 
 
 
MTJ Industriservice A/S assisterer entreprenører og håndværkerindustrien med faglærte folk. Du kan leje mandskab som både enkelte medarbejdere eller hele velfungerende sjak-teams.
 
 
 
 
 
 
Borbjerg Sparekasse er en lokal bank beliggende i Borbjerg, der som en vigtig profil af banken ønsker at have en tæt tilknytning til lokalområdet. Borbjerg Sparekasse er to år i træk kåret til Danmarks sikreste bank.
 
 
 
 
 
 
 

Krøyer Pedersen yder økonomisk sparring af enhver art til et bredt udsnit af midt- og vestjyske virksomheder i alle størrelser. 

  

  

 


JB Germanoil holder til i Wittenburg ved HamborgJB Germanoil leverer olieprodukter til over 35 forskellige lande over hele verden og har et stort udvalg af produkter.
Se mere på www.jb-germanoil.de

  

  

  

KW-Speedway Products producerer og tilbyder de bedste speedwaydragter og -tilbehør, der fås på markedet. Det eneste korrekte valg for mestre. 


 

 

 

Danmarks førende leverandør og producent af kvalitetsprodukter indenfor klargøring og autopleje.

 

 

 

 

 

Dankemi A/S er producent af en lang række kemiske produkter til automobil- og industrisektoren. De producerer og forhandler sprinklervæske, kølervæske,affedtning og bilplejemidler.

 

 

  

Et af Danmarks bedste konsulenthuse, når du skal have hjælp til at nå next level.

 

 

 

  

 

Team sponsor
   
 
 
  
Lokal og solid autoværksted i Herrup tlf. 97452200
 
 
 
 
     

Med en solid mangeårig erfaring fra branchen kan Struer Undervognscenter byde dig velkommen til et topmoderne undervognscenter.
De kan tilbyde din bil den bedste undervognsbehandling, som er på markedet.

  

  

  

Vejle Nikkel og Chrom APS er kendt for deres speciale og kvalitet inden for Nikkel og Chrom. De leverer både til industrien og til dig som har en lille opgave, ingen opgaver er for store eller små.
 
 
 
 
 
 
 

Udover tuning og service af speedwaymotorer for mange speeedwaykørere har BAR-Engineering import og salg af GM-motorer samt andre produkter. Firmaet har rettighederne til produktionen af KWP-svinghhjul og krumtapsøler, samt KWP`s CNC-styrede maskiner.
 
 
 
 

SpeedProducts sælger alt inden for reservedele og beskyttelse til speedway sporten, Speedproduct producerer selv mange af deres reservedele. Kontaktperson Rafal Lewicki +48 501 005 014

 
 
 
 
 

OJ Autolak har flere års erfaring med styling og lakering af busser, lastbiler og varevogne.

 

 

 

 

 

Produkter til speedway, moto cross og cykling
 
 
 
 
 
  
 
 

DIN TØJMAND i Vinderup byder dig velkommen til et bredt udvalg i herre-, drenge- og ungt tøj, samt sport, idet der også er medlem af SPORTIGAN kæden. Læs mere


 
 
 

Basistryk er et moderne trykkeri, hvor du altid kan forvente hjælp og rådgivning, god kvalitet, fornuftige priser og levering til tiden.

 

 

 

 

Progrip i Poole er en af de førende forhandlere af speedwayprodukter som greb, hjelme, handsker og meget mere.
 
 
 
 
 

Bergmann Skilte er et skiltefirma, der bygger på devicen om, at kvalitet ikke behøver at koste mere.

 

 

 

 

 

MCB er et landsdækkende webbureau med hovedsæde i Holstebro og afdelinger i København, Århus og Hanoi. MCB udvikler nogle af Danmarks bedste webløsninger inden for hjemmesider og webshops.

 

  

  

 

 

 

Seneste nyt
9.1.18
Holstebrotruppen 2018
Sæsonforberedelserne er i fuld gang for Holstebro Speedway Elite, der efter et......
Bjarne Pedersen Motorsport  |     |       |     |   bjarne@pedersenracing.com