Billedserier

Bjarne Pedersen skifter til Esbjerg Vikings

23. oktober 2018

Bjarne Pedersen skifter fra næste sæson Holstebro Elite ud med Esbjerg Vikings og har indgået en to-årig aftale med den vestjyske speedwayklub. Samarbejdet mellem Bjarne og Esbjerg er ifølge begge parter er rigtigt godt match, hvor målsætninger og ambitioner forenes.

   
- Jeg er selvfølgelig glad for aftalen og glæder mig til at være en del af Esbjerg Vikings. Det er fantastisk, at det hele har kunnet lade sig gøre på kort tid, men vi snakker bare samme sprog, og derfor har det været naturligt for begge partner at lave en to-årig aftale, lyder det fra Bjarne Pedersen, der heller ikke lægger skjul på, at han tror på medaljer med sin nye klub.

 

- Jeg ser Esbjerg Vikings som en af de førende klubber herhjemme, en klub med ambitioner og med nogle fantastiske fremtidsplaner. Det har i hele forløbet været det vigtigste for mig, og vi ser efterhånden meget stærke ud til den kommende sæson. Der bliver arbejdet professionelt med tingene, og derfor har vi alle muligheder for at levere på banen, siger BP.

 
Hos Esbjerg er holdleder Tom Paarup Madsen ligeledes begejstret for tilgangen af Bjarne Pedersen.

- Vi sigter højt i vores holdsammensætning, og det her viser for alvor, at vi har noget at have vores ambitioner i. Med tilgangen af Bjarne Pedersen får vi en kapacitet, der leverer på banen, og så har han store menneskelige kvaliteter, som kommer til at flytte noget i ryttergården. Han er gennemprofessionel, og så passer han perfekt ind i den måde, som vi vil gribe tingene an på. I mine øjne er der tale om et scoop, og det er en meget vigtig brik i forhold til vores målsætning om at blande os i top 3 i 2019, fastslår Tom Paarup Madsen.Bjarne Pedersen Motorsport  |     |       |     |   bjarne@pedersenracing.com