Billedserier
Hent Adobe Flash player
Ostrow, Golden Chain

Bjarne vender hjem til Holstebro

26. oktober 2017

Bjarne Pedersen har underskrevet en kontrakt med Holstebro Speedway Elite for 2018-sæsonen. Dermed vender Bjarne, efter to år i Holsted, hjem til sine rødder i barndomsklubben.
 
- Jeg er naturligvis glad for at vende tilbage til Holstebro. Holstebro har altid været der, hvor jeg hører til, så som man siger: Ude godt, men hjemme bedst, siger BP.
 
Den seneste tid har været turbulent for speedwayklubben, men Bjarne ser lyst på fremtiden.
 
- Jeg har tillid til den nye bestyrelse i klubben. Klubben har været nede og vende, som måske var den eneste løsning i sidste ende. Fra nu af ser vi fremad, og vi skal løfte klubben sammen. Det er også derfor, jeg vender tilbage, fortæller Bjarne, der også personligt ser muligheder i en tilbagevenden til det midtjyske.
 
- Jeg håber min retur til Holstebro vil løfte mig sportsligt, og samtidig er det jo også et stort boost for mine lokale sponsorer, at jeg er tilbage. De vil naturligvis få meget mere lokal dækning næste sæson, siger Bjarne.
 
På billedet ses Bjarne Pedersen sammen med Claus Ørts fra Holstebro Speedway Elite samt Thomas Eilskov, der er marketingskoordinator hos Jysk Energi, der er ny hovedsponsor for klubben.

 
Læs mere om situationen i speedwayklubben via følgende link: https://dagbladet-holstebro-struer.dk/sport/Redning-Holstebro-Speedway-koerer-videre-i-ligaen/artikel/339689Seneste nyt
13.1.19
Forberedelser til sæson 2019 er i gang.
Forberedelserne til sæson 2019 er godt i gang, de nye 2019 model cykler begynder......
Bjarne Pedersen Motorsport  |     |       |     |   bjarne@pedersenracing.com